top of page
  • Foto van schrijverstanzesde

6de leerjaar: boodschap van algemeen nut + doe-opdracht

Beste ouders en leerlingen,


ongetwijfeld zijn jullie al flink aan de slag in de bundel. Denk eraan: niet alles moet op één dag klaar zijn. Ben je toch al met een les klaar en sta je te popelen om die te verbeteren? Even geduld, we werken eraan.


We behouden de weblog voor filmpjes met instructie. Kijk dus zeker eens of er een filmpje over de les verscheen vooraleer je begint.


Tegen eind deze week kan je een bundel in je mailbox verwachten met de correctie van alle lessen. Zo kan je bekijken hoe alles ging. Noteer dan zeker waar je moeilijkheden had.


Ondertussen kan je je bezighouden met onderstaande opdracht. Hiermee bereiden we de wiskundeles van volgende week voor. Ga in huis op zoek naar cirkelvormige voorwerpen en leef je uit. Het resultaat van de opdracht kan je als reactie op deze blogpost plaatsen. Hoe meer resultaten we hebben, hoe dichter we in de buurt van een magisch getal gaan komen.72 weergaven1 opmerking

Recente blogposts

Alles weergeven

De verbetering van de herhalingsbundel vind je via onderstaande link. Je hoeft zeker niet alle oefeningen volledig te maken. Gebruik het aanbod verstandig. Oefening 5 over de gebiedende wijs mag je sc

Correctiesleutel herhalingsbundel 8-9-10

bottom of page