top of page
  • Foto van schrijverstanzesde

6de leerjaar: klaar voor de échte -maar niet echte- vakantie

Beste zesdejaars,


de drie weken thuisonderwijs zitten erop. Helaas moesten we onze vrienden en collega's al die tijd missen. Ook leuke activiteiten als het poppentheater, de sponsortocht en de Stancross (Die was vandaag. Voel u vrij om buiten in uw turnkledij wat te gaan lopen.) vielen in het water.

We konden jullie natuurlijk niet evenveel leerstof aanbieden als in een normale schoolsituatie. Hopelijk heb je met het geboden materiaal je schoolwerk toch enigszins kunnen onderhouden. Laat je meester via mail even weten of je alles hebt kunnen maken of er nog zaken zijn die niet gelukt zijn. Zo kunnen wij bekijken wat we na de paasvakantie nog moeten bijwerken.


Nu staan er twee weken 'vakantie' voor de deur. Natuurlijk zal die anders verlopen dan we gehoopt hadden. Toch is het belangrijk om je goed te kunnen ontspannen. Schoolwerk mag je dus even in de koelkast stoppen (niet letterlijk, aub).


Of en hoe we na de komende twee weken terug aan de slag kunnen, valt nog af te wachten. Zodra wij daarover officieel bericht krijgen, brengen we jullie op de hoogte. Laat je dus niet leiden door geruchten die de ronde doen. Tijdens de vakantie bekijken wij alvast welke leerstof we jullie zeker nog moeten aanbrengen om de stap naar het middelbaar voor te bereiden. Hopelijk kunnen we dit nog samen bekijken in de klas in vrolijker tijden.


En ondertussen? Blijf in uw kot, ga regelmatig uit uw kot om verantwoord te bewegen én te spelen. Zorg voor jezelf en anderen. Of om het met de woorden van de Italiaanse premier te zeggen: ‘Laten we vandaag op afstand blijven, om elkaar morgen nog sterker te omarmen.’


Fijne vakantie!

meester Geert, meester Joris en meester Tom53 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


Commenting has been turned off.
bottom of page