top of page
  • Foto van schrijverstanzesde

Dankuwel!

Tijd om dank u te zeggen waar het gepast is. Hier gaan we. De volgorde is volstrekt willekeurig.


Dank aan…

…Luc en Peter van LP-medics. Het medisch team verzorgt met de glimlach onze kleine en minder kleine pijntjes. Een plakker, een pilletje, een troostend woord of een lavement. Niets is ze teveel. Dankuwel LP-medics!


…juf Wanita, juf Charlotte en juf Zoë. Onze moni’s van de Brugse hogeschool zorgen mee voor de kinderen én de sfeer. Hun begeleiding, Céline en Stefan, hebben ons wel paarse bagagelabels aangesmeerd. Maar toch: dankuwel Vives Brugge!


…onze collega’s op Kleine Stan. Zij zullen ons ongetwijfeld erg hard missen maar zijn niet te beroerd om ondertussen toezichten of rijen over te nemen. De Toblerone komt eraan. Dankuwel collega’s!


…onze collega’s hier in Zinal. Coördinatoren Pol en Rita of school Het Spoor uit Lier. Ze zijn met te veel om allemaal te noemen dus we nemen er even meesters Stef, Herman en Koen van de Ark in Wilrijk uit. Antwerpenaren onder elkaar, dat schept een band. Tips uitwisselen, samen skiën, al eens een stukje lachen. Dankuwel sneeuwschoolcollega’s!


…Lieve, Gert, Marc, Thomas en zoveel anderen die het personeel van het Intersoc hotel Les Diablons vormen. Het hotel is onze thuis weg van huis. Je voelt je er welkom, je wordt goed gesoigneerd. Een lekkere maaltijd, tasje koffie, propere kamers of een verzonnen logo printen om het medisch team te ambeteren: je kan voor bijna alles bij ze terecht. Dankuwel hotel Les Diablons!


…de skimonitoren voor hun vakkennis en geduld. Veel vakkennis. Veel geduld. Dankuwel skimonitoren!


…iedereen die dit leest en denkt: “En ik dan?” Dankuwel iedereen die dit leest en denkt: “En ik dan?”


…u allemaal die ons anderhalve week moet missen. Mama’s, papa’s, broers, zussen,… kinderen en lieve partners (Jawel, ook meesters en juffen missen al wel eens iemand.). Jullie geven ons de kans om hier een prachtige tijd te beleven. Dankuwel jullie!


En tot slot: de firma Meurens die vriendelijk de siroop leverde om deze sentimentele blogpost nog meliger te maken. Dankuwel Vrai Sirop de Liège!


Tot morgen allemaal!
207 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


Commenting has been turned off.
bottom of page