top of page
  • Foto van schrijverstanzesde

Een picknick, een machinekamer en een beer.

U stelt zich waarschijnlijk de vraag: “Wat hebben deze drie zaken met elkaar te maken?” Hopelijk schept deze korte blog duidelijkheid.


Na een ochtend skiën onder een mooie zonnehemel, moesten we deze keer geen ‘eitje’ nemen om het middagmaal te gaan eten in het hotel. We werden door het hotel getrakteerd op een heuse picknick in de bergen. Op het menu geen eitjes maar lekkere hotdogs die dankzij de omgeving nog lekkerder bleken te smaken dan anders.


Na de lunchpauze namen we opnieuw de skilift. Het zal u verbazen, maar in plaats van te dalen, gingen we nog hoger de berg op. Tot op 2 701m om precies te zijn. Daar is het nieuwe eindstation L’Espace Weisshorn. De leerlingen konden een kijkje nemen in de gigantische machinekamer van de skiliften. Gratis en voor niets kregen we er nog eens een fantastisch uitzicht over de andere kant van het dal erbovenop.


Om de dag af te sluiten, trokken we na het avondeten terug onze skikleren aan voor een avondwandeling door het oude dorp. In de verte beweerden sommige kinderen iets te zien bewegen. De ene zag een wolf, de andere een beer. Misschien was het wel een gems of een alpenmarmot. Misschien was er ook gewoon niets te zien en begint de vermoeidheid na vier dagen in de bergen wat door te wegen. Hoog tijd dus om af te ronden en te genieten van een goede nachtrust.


Tot morgen.

267 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Commenti


I commenti sono stati disattivati.
bottom of page