top of page
  • Foto van schrijverstanzesde

Ingepakt en bijna gewegweesd

Vlotjes, vlotjes. Na de laatste skiles - zoals echte pro's tijdens een stevige sneeuwbui - werd er ingepakt. U kan zelf oordelen of dat ordelijk gebeurde. Wij zijn niet (geheel) verantwoordelijk voor ontbrekende sokken, onbekende handdoeken of het al dan niet scheiden van proper en vuil goed. We kunnen enkel bevestigen dat de kamers leeg waren en de verloren voorwerpen bezocht werden.

Rond 20u vertrouwen we ons weer toe aan de goede zorgen van buschauffeur Marc en zijn collega (een andere dan de heenrit, naam ook nog niet gekend).


Zodra we duidelijkheid hebben over het uur van aankomst leest u het op deze blog. Afgaand op de voorbije jaren mag u verwachten dat dit rond 7u morgenochtend zal zijn. We komen aan op de plek waar we vertrokken. We willen nogmaals vragen deze parking niet te gebruiken zodat de bus plaats heeft om er op te rijden en onze kinderen veilig kunnen uitstappen.


Kom na de eerste knuffels zeker nog even langs de klasleerkracht om het identiteitsbewijs op te halen. De MUTAS-kaarten bezorgen we later deze week op school terug.

Maandag worden de leerlingen uiteraard niet op school verwacht. Zij mogen - net als wij - hun bedje in kruipen. De sneeuwdump aan verhalen mag u daarna verwachten.


Tot morgen!

285 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


Commenting has been turned off.
bottom of page