top of page
  • Foto van schrijverstanzesde

Update vastenactie Ecuador

"Ik heb gehoord dat we allemaal in dezelfde boot zitten, maar zo is het niet.

We zitten in dezelfde storm, maar niet in dezelfde boot.

Uw schip kan schipbreuk lijden en het mijne misschien niet.

Of omgekeerd…”

We beleven deze quarantaine allemaal anders. Voor mensen aan de rand van de samenleving was het al moeilijk en wordt het enkel nog moeilijker. Zo ook voor de mensen uit Ecuador, die de voorbije jaren al verschillende keren getroffen werden door een ramp.

Vanuit Eslabonsocial, de vzw waarvan onze school de projecten binnen onderwijs, gezondheidszorg en landbouw al jarenlang steunt, klinkt er een dringende oproep om hen te helpen. Hiervoor willen we als school graag uw hulp inroepen. De geplande vastenactie kon dit jaar spijtig genoeg niet doorgaan op school vanwege de coronamaatregelen, zodat er ook geen inkomsten voor het goede doel kwamen en dit net wanneer de nood het hoogst is.

U kan dit verlies voor de vzw draaglijker maken en ervoor zorgen dat er toch nog wat extra steun komt vanuit Kleine Stan. Dat kan op twee manieren:

1. Via een gift op het rekeningnummer BE94 9791 5364 8914.

Giften vanaf 40 euro zijn fiscaal aftrekbaar en daarvoor ontvangt u in het voorjaar van volgend jaar een fiscaal attest.

2. Online kopen via Trooper.

Nu we allemaal massaal thuis zitten en vele winkels gesloten zijn, koopt u misschien al eens iets online. Wist u dat u Eslabonsocial ook kan steunen met uw online aankopen én dat zonder iets extra te betalen?

Het is eenvoudig, surf naar: www.trooper.be/eslabonsocial

Hier vindt u alle deelnemende winkels: JBC, Bol.com, Torfs, Brantano, ICI Paris XL en AS Adventure zijn maar enkele van de grote namen die meedoen. U kiest uw product(en) en betaalt uw selectie waarna er een percentage van uw aankoop naar Eslabonsocial gaat.

Alvast bedankt!

108 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

コメント


コメント機能がオフになっています。
bottom of page