• stanvijfde1

Verbetering wiskunde les 93, pagina 30

iermee kan je zelf aan de slag voor de verbetering. Verbeteren is meer dan je fouten aanduiden: het is eruit leren. Waarom heb ik hier deze vergissing gemaakt? Begrijp ik de strategie nog niet voldoende? Heb ik een stap overgeslagen? Vergis ik me met t, h en d? Sluipt er een rekenfoutje in, misschien ken ik nog niet alle tafels heel vlot?


Deze stap moet je zetten voor je tot de belangrijkste stap overgaat: hoe moet ik het volgende keer anders aanpakken?102 keer bekeken0 reacties

Recente blogposts

Alles weergeven

vijfde leerjaar - week van 2 tot 5 juni

Dag lieve kindjes, Nog eventjes en jullie zijn weer welkom in de klas. Nog één weekje doorbijten met thuisonderwijs. We vragen jullie deze week om de al geleerde lessen van sprong 9 in te oefenen in d