top of page
  • Foto van schrijverstanvijfde1

Verbetering wiskunde les 93, pagina 30

iermee kan je zelf aan de slag voor de verbetering. Verbeteren is meer dan je fouten aanduiden: het is eruit leren. Waarom heb ik hier deze vergissing gemaakt? Begrijp ik de strategie nog niet voldoende? Heb ik een stap overgeslagen? Vergis ik me met t, h en d? Sluipt er een rekenfoutje in, misschien ken ik nog niet alle tafels heel vlot?


Deze stap moet je zetten voor je tot de belangrijkste stap overgaat: hoe moet ik het volgende keer anders aanpakken?122 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Terugkeer 5de leerjaar Sart

Het vijfde leerjaar zit al op de bus richting Antwerpen. Momenteel staat de aankomst gepland voor 17.45u. Indien de verkeerssituatie andere plannen heeft, houden we u hier op de hoogte.

Terugkeer 5de Archeon

De bus met onze tijdreizigers uit de prehistorie, oudheid en middeleeuwen komt aan rond 18.30u, eigen tijd.

Comments


Commenting has been turned off.
bottom of page