top of page
  • Foto van schrijverstanzesde

Vertrek en aankomst


Zonet daalden we voor de laatste maal de pistes van Zinal af. Botten en ski's werden ingeleverd en de skipas (tot spijt van velen) ook.

We stappen nog een laatste keer onder de heerlijke douche en zoeken daarna naar dat propere paar sokken dat ergens in onze koffer moet zitten. Dit zou de busreis, althans qua geur, wat aangenamer moeten maken.


We vertrekken hier rond 20u. De aankomst morgenvroeg zal rond 7-8u zijn. De ervaring leert ons dat het eerder 7u is. Zodra we 4G hebben, waarbij de G niet meer staat voor de goudprijs, plaatsen we updates over de aankomst.

Gelieve alvast volgende zaken in acht te nemen:


- We komen aan op de plek waar we vertrokken. Dit is dus de parking van het TPC aan de kant van de Beukenlaan.


- Gelieve hier zeker niet te parkeren zodat de bus voldoende ruimte heeft.


- U kan parkeren aan het TPC (kant Groenenborgerlaan) of op de parking van het Nachtegalenpark in de Beukenlaan iets verderop.


- Geef onze kinderen aub tijd en ruimte om rustig van de bus te stappen. Die dertig seconden langer wachten om ze te omhelzen, zullen het verschil niet maken. Ouders stappen niet op de bus.


- Na de eerste knuffels komt u de identiteitskaart ophalen bij de klasleerkracht. Zo hebben wij een zicht op wie er afgehaald werd. De MUTAS-kaarten geven we later op school terug.


- De kinderen worden woensdag niet op school verwacht.


Wat hebben wij hier geweldig genoten...

Wat gaan we blij zijn jullie allemaal terug te zien...


Tot ziens zonnig en zalig Zinal!

Tot morgen allemaal!284 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

コメント


コメント機能がオフになっています。
bottom of page