top of page
  • Foto van schrijverstanzesde

Vertrek sneeuwschool 2019

Beste leerlingen en ouders,


we wensen jullie vooreerst allemaal een fantastisch nieuw jaar. 2019 wordt voor de zesdejaars eentje om nooit te vergeten. Over enkele maanden zwaaien ze de lagere school uit en over enkele dagen al zwaaien ze vanuit de trein, klaar voor een geweldig avontuur.


Onze trein vertrekt maandag 7 januari om 16.43u vanuit het station Antwerpen-Berchem. We verzamelen om 16u in de stationshal.

We zetten nog enkele praktische afspraken op een rijtje:


- De leerlingen worden ’s morgens nog op school verwacht. In de namiddag zijn ze vrij om in te pakken. Let op, er zijn om 12.05u geen rijen. De kinderen worden opgehaald (Keizershoevestraat) of gaan alleen naar huis (gelieve in het agenda te noteren).

- Gelieve in de voormiddag het identiteitsbewijs en de MUTAS-kaart al aan de klastitularis te bezorgen.

- Overloop samen met zoon of dochter wat er in de bagage zit zodat ze alles vlot vinden. De kinderen nemen één koffer en één stuk (rugzakje) handbagage mee. Ze moeten alles zelf kunnen dragen.

- Wees op tijd. Denk aan de parkeerdruk rond het station.

- Meld je bij aankomst aan bij je klasleerkracht.

- We nemen afscheid in de hal. De leerlingen vertrekken per klas naar het perron. Ouders volgen wanneer de directeur of het NMBS-personeel hen daartoe uitnodigt. Gelieve de aanwijzingen stipt op te volgen zodat het vertrek vlot en veilig kan verlopen.


We wensen jullie nog een fijne vakantie en zien jullie graag maandag terug voor de start van een heerlijke periode in Zinal.

375 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


Commenting has been turned off.
bottom of page