top of page
  • Foto van schrijverstanzesde

Vertrekgegevens Zinal 2020

Beste ouders en zesdejaars,


We vertrekken bijna op avontuur naar Zwitserland. Hier kan u de laatste info over het vertrek en enkele praktische afspraken nog eens nalezen.

maandag 6/1

- De leerlingen worden in de voormiddag op school verwacht met de gewone boekentas. De namiddag is vrij. Gelieve de kinderen om 12.05u op te halen aan de Keizershoevestraat of in het agenda te bevestigen of zij alleen naar huis mogen.


- Gelieve het identiteitsbewijs (id-kaart of paspoort) en de MUTAS-kaart (via uw mutualiteit te verkrijgen) 's ochtends via zoon of dochter te bezorgen. Vergeten? Ten laatste in de stationshal.


- Moet uw kind medicatie nemen tijdens de treinreis? Stop deze in de handbagage en verwittig de leerkracht. Andere (noodzakelijke) medicatie mag in de koffer en wordt in het hotel aan de leerkracht bezorgd.


- Onze trein naar Brussel vertrekt om 17.12u. Dit is een gewone IC-trein met gereserveerde plaatsen voor ons. Wees dus alstublieft op tijd in het station! Houd daarbij rekening met verkeersdrukte en parkeerdruk. Graag ten laatste om 16.30u aanwezig in de vertrekhal van station Antwerpen-Berchem.


- We verzamelen beneden in het station. Wanneer het nmbs-personeel het teken geeft vertrekken de kinderen per klas naar het perron. De laatste knuffel geeft u dus beneden. Ouders sluiten, op het teken van de directeur, achteraf aan richting perron zodat er nog uitgebreid gezwaaid kan worden. Dat mag met kushandjes en alles erop en eraan, zolang u maar zorgt voor voldoende ruimte zodat iedereen vlot en veilig de trein op kan. De leerkrachten helpen met de bagage.


- Daarna kan u genieten van negen rustige dagen. Wij houden u via deze weblog op de hoogte. Sneeuwschool heeft een lange traditie. Uw oogappels zijn goed omringd en kunnen genieten van een heerlijke tijd in Zwitserland.


Bedankt om uw kinderen deze ervaring te schenken,

Aan iedereen een prettig eindejaar gewenst,

Tot zes januari!


directeur Jeannot, meesters Geert, Joris & Tom, juf Elke


128 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


Commenting has been turned off.
bottom of page