top of page
  • Foto van schrijverstanzesde

Vertrekgegevens Zinal 2024

In dit bericht vindt u de laatste info over het vertrek van het zesde leerjaar naar Zwitserland.


vooraf

  • Overloop met uw kind wat er in de koffer zit en waar. Oefen al een keertje op het opdekken van een bed.


  • Verstuur uw post tijdig. Brieven verstuurt de dag van ons vertrek of later komen niet op tijd aan. Voorzie de envelop van een rode bol. Dit vergemakkelijkt het sorteren in het hotel. Adres: naam - klas - Kleine Stan Intersoc Hôtel Les Diablons Rue Montferrier 15 CH-3691 Zinal


maandag 4 maart


  • voormiddag Gelieve de nodige documenten al aan de klasleerkracht te bezorgen: identiteitsbewijs & MUTAS-kaart. Les tot 12.05u. De leerlingen mogen of alleen naar huis (melden via schoolagenda aub) of worden opgehaald aan de Keizershoevestraat; er zijn geen rijen.

  • namiddag Leerlingen 6de vrij. De kinderen kunnen rustig inpakken, zenuwachtig zijn en aftellen...


  • avond: vertrek De bus vertrekt om 19.30u. Graag ten laatste om 19.15u aanwezig. locatie: parking TPC, Beukenlaan Gelieve niet op de vertrekplaats te parkeren zodat de bus plaats heeft. U kan parkeren aan de Groenenborgerlaan 149 (+/- 100m stappen) of iets verderop aan de parkings van het park (+/- 200m stappen). Elke leerling heeft één (grote) koffer en één rugzakje handbagage. Beide worden voorzien van het rode bagagelabel. De kinderen moeten al hun bagage zelf kunnen dragen. Koffers met wieltjes zijn aangeraden. Wat er in koffer en handbagage moet, kan u nalezen in de presentatie op de pagina van het 6de leerjaar: https://www.kleinestan.be/zesde-leerjaar

dinsdag 5 maart


  • Zodra wij veilig en wel in Zinal zijn aangekomen, verwittigen wij het thuisfront en plaatsen zij een bericht op deze weblog. U kan dit 's ochtends verwachten.


  • Tijdens de sneeuwschoolperiode verschijnt er elke avond een nieuw bericht op deze blog met een update over onze avonturen. Afhankelijk van de drukte zal dit de ene keer wat vroeger, dan weer wat later zijn. Belofte maakt schuld maar geen schonere deugd dan geduld.
492 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


Commenting has been turned off.
bottom of page