• stanvijfde1

week 3, bijna (echt) vakantie!

Dag kleine en grote kindjes van 5,


Week 3 van de Blijf-in-uw-kot-lessen!


De planning voor deze week wordt naar je ouders doorgestuurd. Je kiest natuurlijk zelf hoe je dit spreidt over je dagen. Werk je graag één dag goed door om dan een andere dag lekker te niksen? Ga je elke dag een uurtje of twee werken? Plan deze activiteiten in overleg met je ouders. Vul het schema aan met je eigen evaluatie – hoe ging het? En laat het ons weten!


Wiskunde:

les 107 en les 118. Uitleg heb je bij les 107 al gekregen op de weblog. De verbetering van deze twee lessen ook.


Taal:

spelling p.16. Uitleg en verbetering in het filmpje.

spelling p.27 en 28: Verbetering volgt nog.

Frans:

herhalingsoefeningen C13-16. De verbetersleutel wordt naar je ouders doorgemaild. De luisteroefening staat, met verbetering, als filmpje op de weblog.

Godsdienst:


Volgende week is de Goede Week. De wat? Dat is de week waarin christenen de laatste dagen uit Jezus’ leven herdenken en tenslotte Pasen vieren. Je vindt bij dit bericht de verhalen over de laatste dagen van Jezus verteld. Lees ze rustig over de hele week verspreid. Bekijk ook dit filmpje eens en daarna kan je op bingel de taak over de Goede Week oplossen.


https://schooltv.nl/video/pasen-voorjaarsfeest-van-christenen/playlist/111/
Veel succes, en hou jullie goed!


Groetjes van jullie meester en juffen!

93 keer bekeken0 reacties

Recente blogposts

Alles weergeven

vijfde leerjaar - week van 2 tot 5 juni

Dag lieve kindjes, Nog eventjes en jullie zijn weer welkom in de klas. Nog één weekje doorbijten met thuisonderwijs. We vragen jullie deze week om de al geleerde lessen van sprong 9 in te oefenen in d