• stanvijfde1

wiskunde les 107 en les 118

Beste 5des!


We zitten halverwege week 2 van onze Stan-op-afstand-lessen. Hoe lukt het daar thuis?


- Werkt alles technisch naar behoren? Krijg je de filmpjes en verbetersleutels vlot geopend? Heb je voldoende toegang tot een computer?

- Begrijp je de uitleg? Is het duidelijk wat er van je verwacht wordt? Kan je de oefeningen met succes maken? Als je fouten hebt gemaakt, begrijp je dan ook wat er fout liep en hoe het beter kan?

- Krijg je het allemaal georganiseerd? Is het te weinig en verveel je je? Is het te veel of te moeilijk?


Stuur je meester of juf zeker een mailtje als je ons iets te vertellen of te vragen hebt. Wij zijn soms op school, soms werken we thuis, maar we blijven wel elke dag voor jullie klaarstaan.


Ben je klaar met je lessen wiskunde, dan kan je verder werken aan les 107 (cijferend delen door een kommagetal, zie filmpje) en les 118 (afronden en schatten). Zoals steeds moet je de driehoekjes niet maken. De verbetering is naar je ouders doorgemaild.

Morgen mag je ook een filmpje verwachten over contact 16.


Lieve kindjes van 5, we missen jullie wel een beetje maar we hopen dat jullie en jullie familie allemaal in goede gezondheid zijn en samen kunnen genieten van de stralende zon, het eerste groen en de blauwe lucht.


À demain!

78 keer bekeken0 reacties

Recente blogposts

Alles weergeven

vijfde leerjaar - week van 2 tot 5 juni

Dag lieve kindjes, Nog eventjes en jullie zijn weer welkom in de klas. Nog één weekje doorbijten met thuisonderwijs. We vragen jullie deze week om de al geleerde lessen van sprong 9 in te oefenen in d