top of page
  • Foto van schrijverstanvijfde1

wiskunde les 107 en les 118

Beste 5des!


We zitten halverwege week 2 van onze Stan-op-afstand-lessen. Hoe lukt het daar thuis?


- Werkt alles technisch naar behoren? Krijg je de filmpjes en verbetersleutels vlot geopend? Heb je voldoende toegang tot een computer?

- Begrijp je de uitleg? Is het duidelijk wat er van je verwacht wordt? Kan je de oefeningen met succes maken? Als je fouten hebt gemaakt, begrijp je dan ook wat er fout liep en hoe het beter kan?

- Krijg je het allemaal georganiseerd? Is het te weinig en verveel je je? Is het te veel of te moeilijk?


Stuur je meester of juf zeker een mailtje als je ons iets te vertellen of te vragen hebt. Wij zijn soms op school, soms werken we thuis, maar we blijven wel elke dag voor jullie klaarstaan.


Ben je klaar met je lessen wiskunde, dan kan je verder werken aan les 107 (cijferend delen door een kommagetal, zie filmpje) en les 118 (afronden en schatten). Zoals steeds moet je de driehoekjes niet maken. De verbetering is naar je ouders doorgemaild.

Morgen mag je ook een filmpje verwachten over contact 16.


Lieve kindjes van 5, we missen jullie wel een beetje maar we hopen dat jullie en jullie familie allemaal in goede gezondheid zijn en samen kunnen genieten van de stralende zon, het eerste groen en de blauwe lucht.


À demain!

81 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Terugkeer 5de leerjaar Sart

Het vijfde leerjaar zit al op de bus richting Antwerpen. Momenteel staat de aankomst gepland voor 17.45u. Indien de verkeerssituatie andere plannen heeft, houden we u hier op de hoogte.

Terugkeer 5de Archeon

De bus met onze tijdreizigers uit de prehistorie, oudheid en middeleeuwen komt aan rond 18.30u, eigen tijd.

Commenti


I commenti sono stati disattivati.
bottom of page